Fobi til ergrelse!!!

Jeg liker ikke mark. Helt fra jeg var ganske liten har jeg hatt et dårlig forhold til mark. Min bestefra døde rett før jeg begynte på skolen. På den tiden ble det ikke snakket om døden og man kunne få mange rare tanker rundt det. Selv fikk jeg for meg at marken tok oss i kisten nede i jorden. Dette førte til mange og vonde mareritt helt frem til voksen alder. Mareritt jeg ikke kunne snakke med noen om. Etter regn kommer ofte marken opp av jorden og ligger oppe på fortau som er asfaltert. Etter hvert ble det så ille at jeg klarte ikke å gå på fortau hvor det lå mark. Fobien tok helt overhånd. Selv nå som voksen har jeg problemmer med dette. I dag var det mark over alt og jeg kjente det knyttet seg i halsen og tankene rundt dette trengte seg på. Jeg måtte gå en lang omvei for å unngå de verste stykkene. 

For et par dager siden fikk jeg en gave av min far. Min onkel hadde funnet min farfars dagbok fra tiden han satt i tysk fangenskap under andre verdenskrig. En merkelig følelse å lese de notater han hadde giort seg fra den tiden så lenge etter. Skal komme tilbake når jeg har fått bearbeidet det selv med utdrag.

1 kommentar
  1. Mange har blitt hjulpet av tankefeltteknikk med tanke på frykt/angst/fobi. Søke på youtube på TFT/EFT for enkelt teste det ut. Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg