Endelig vår!

Endelig en fin vårdag. Mange varmegrader og kjempevær. Stod tidlig opp i dag for å prøve å berge husmoræra. Tror nok ikke jeg har kvalifisert meg til OL i husmor, men rimelig bra ble det vel. Etter å ha fått det unna kunne vi begynne å  tenke på det som er hyggelig å gjøre på en fin vårdag ,når man har fridag. Det ble bytur og kaffe med Tone, Odd, Esten, Wenche og Dag, kjempekoselig. Esten er konge, den gutten må man bare bli  glad i. Koselig å være tante å skjemme bort litt. Han begynnner å ha tilllit til meg nå og blir gladelig med meg.

I byen traff vi også gamle kjente vi ikke har sett på svært lenge. Nabojenta og hennes datter som flyttet til Stavanger for mange, mange år siden. Like søt og koselig som før. Den lille… søte datteren var blitt stor , søt og på en prikk lik sin mor.

I kveld er vi bedt bort på scampi. Kan ikke huske at jeg har spist det før, men det er helt sikert godt. Antagelig kan vi regne med noe godt å drikke også……  

Nå skal jeg nyte våren, min beste årstid, livet som starter på nytt, forventninger om sommeren som snart kommer, hele den beste tiden foran oss, mange fine helger slik som denne. Og best av alt en hel dag til før helgen er slutt…. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg