Det hjeret er fult av …..

Det ble en lang dag med Halvard i går. Kjørte først til fastlegen for å teste senkningen på nytt og skrive ut innleggelsespapirer. Deretter til sykehuset for innleggelsen og nye undersøkelser. Han ble satt på oksygen og fikk tatt en hjerteprøve med en gang.  Det ble mange undersøkelser og en lang dag. Hege var med hele tiden noe jeg var svært glad for. Godt å ha noen der i slike stunder. 

Konklusjonen etter alle prøver og tester er foreløplig: en lunge som er klappet sammen, problemmer med stoffskiftet, noe er galt i hjertet, flere små brudd i ryggen, benskjørhet og en betennelse i en fot. Stakkar Halvard. han må ha hatt skikkelig mye vondt. 

Det heter seg at det hjeret er fullt av renner munnen over med. Slik er det vel nå, tenker mye på Havard og hvordan livet har vært for han. Hvor vanskelig det må være å ikke få lære, ikke få utnytte sitt fulle potensiale. Tenker også mye på at vi burde vært bedre til å stå på for han, sørge for at han fikk de mulighetene han skulle ha hatt. 

Per i dag er jeg glad han har kommet på sykehuset og får alt det stell han har behov for, hva som skjer videre vet vi ikke før senere i dag. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg