Uten føtter – ingen sko!

Jeg sørget over at jeg ikke hadde sko
til jeg så en uten føtter

Litt satt på spissen, men riktig likevell. Mange ganger virker det som om vi retter fokus på det vi ikke har i stedet for det vi har som fungerer. Da jeg var liten fikk jeg som alle andre i min generasjon høre om barna i Afrika som ikke hadde mat og alle de ting jeg tok som en selfølge. Spiste jeg ikke opp maten min, fikk jeg høre om hvor glade barna i Afrika ville vært over å få servert så god og næringsrik mat. Men poenget sank nok ikke inn. Jeg hadde det jeg trengte og var jeg mett så kunne jeg ikke forstå at det gangnet barna i Afrika at jeg spiste etter at jeg var mett. 

Gjennom livet ønsker vi oss mange ting og opplevelser. Vi ser på lottotrekningen og ønsker at det var oss som endte opp med den store gevinsten. Vi drømmer om hva vi skal  gjøre med pengen, reise, ny bil, nytt hus, hvem vi skulle gi bort til og så videre. Drømmene er sikkert ikke usunne, det kan gi oss håp og vilje.

Men har du ikke føtter så trenger du ikke sko. 

Kanskje burde vi tenke litt gjennom hva vi egentlig ønsker oss, hva vi egentlig trenger og kanskje burde vi ikke streve etter ting vi ikke har bruk for.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg