1. juledag.

Husets firbente yndling og jeg er tidlig oppe i dag. Jeg fikk ikke sove og Åsta følger som regel matmor. Nå ligger hun og gnager på en av sine julegavetreat og jeg sitter klarøyd med kaffekruset innen rekkevidde og har mine vanlige morgenritualer.

Da jeg var liten var jeg ikke særlig glad i 1. juledag. Den dagen skulle vi være inne å skrive skikkelige takkebrev til alle vi hadde fått gaver fra. Skulle man ut måtte det være sammen med de voksne på en tur i finklærne. Hadde vi fått skøyter, kjelker eller ski kunne ikke de prøves før neste dag. 1. juledag var veldig hellig, men jeg var ikke et rolig barn så den kombinasjonen var ikke helt god.

Vi hadde en drømmedag i går. Det plasket ned ute, men vi rakk nesten en tur rundt her i området i et sjeldent opphold fra regnet. Så var det slaraffenliv i godstolen foran TV en. Ut på ettermiddagen ble vi invitert til spillkveld lengre nede i gata.Så var den dagen slutt.

Nå i morges regnet det fortsatt. Vi tar det rolig nå på morgenen, men drar på trening om en stund. I går fikk jeg en fin melding fra en som står meg nær, som gjør meg glad lenge. Kjærlighet er ikke det verste man har.

 

6 kommentarer
  1. Koselig med disse firbente vennene våre som følger oss i tykt og tynt. Selv våknet jeg med den ene katten min sovende inntil meg, og hun var ikke så veldig innstilt på å stå opp med en gang. Ikke før jeg begynte å riste i sengetøyet strakk hun på seg og hoppet ned. Deilig med slike avslappende pusterom. Vi har vært heldig med hvit jul i år, men ikke så veldig kaldt 😊 Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjulsfeiring 🎄

  2. Hihi, nå måtte jeg le… for 1.juledag var veldig hellig når jeg var liten ja…. vi måtte ha på skjørt, og ikke gjøre noe som ikke passa seg den dagen…. det var sååååå kjedelig….. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg